Wie is vialex ?

Wie is Vialex International, en wie gaat u ontmoeten als u ons komt opzoeken...

Vialex International is opgericht in 1988 door Violette Lafite Scholfield, zij is een professionele makelaar gedurende haar hele leven en heeft dit makelaarskantoor opgebouwd tot wat het nu is, een van de meest actieve in de regio.

Carl Scholfield - Violette Lafite
Carl Scholfield - Violette Lafite

Het kantoor is gewijd aan het helpen van mensen uit de hele wereld om de juiste plek te vinden in ons mooie stukje Frankrijk.

Wij zijn een traditionele makelaardij, met een maximale persoonlijke service aan degene die onze hulp zoeken, regelmatig van uit verre plaatsen. Achter dit professionele team staan allerlei specialisten en experts die u nodig zult hebben voor uw nieuwe huis in Frankrijk: meer dan 20 notarissen in het gebied, architecten, landmeters, bouwondernemingen, timmerlieden, elektriciens, Franse onderwijzers, verhuurmakelaars, landbouwondernemingen, tuinlieden en zwembadspecialisten, onderhoudsdiensten… noem maar op, wij brengen u in contact met betrouwbare mensen.

Carl Scholfield, directeur van het makelaarskantoor, heeft sinds 1991 al meer dan honderden mensen geholpen om hun droomhuis te vinden in Zuid West Frankrijk. U kunt vertrouwen hebben en zult zijn praktische, professionele advies van onschatbare waarde vinden in het kopen van het juiste eigendom.

Marianne Lantinga - Agent Commercial
Marianne Lantinga
Agent Commercial

Marianne woont ruim 10 jaar in de Lot et Garonne en heeft veel mensen en de regio goed leren kennen. Zij spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits en met haar vriendelijke karakter, zal zij zeker in staat zijn om u te helpen in uw zoektocht naar het juiste eigendom.