Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Wat een plek, hier gaat het om bij dit huis! Een prachtige locatie voor dit karaktervolle Quercy stenen huis

Wat een plek, hier gaat het om bij dit huis! Een prachtige locatie voor dit karaktervolle Quercy stenen huis met een verwarmd zout water zwembad en gelegen in 8.400 m grond met mooie uitzichten, rustige landelijke plek vlakbij Montaigu de Quercy, Tarn en Garonne.
Via een rustige landweg is er een poort naar de ruime parkeerplaats en een carport voor 3 auto’s. Als u om het huis loopt naar de voorkant, zijn er de verrijkende uitzichten om u heen, en zeker vanaf de zonnige terrassen. Stenen trap op naar de voordeur en binnenkomend in de open woon/eetkamer (40m2) met balkenplafond, houten vloer, open haard en uitzichten over het land. Kleine keuken. Betegelde badkamer. 2 tweepersoonsslaapkamers. Het huis is niet zo groot, maar heeft karakter en is ideaal als een vakantiehuis voor een stel en vrienden. Er is een gas gestookte CV. Onder het huis is een wijnkelder (koel). Vanuit het zonnige terras aan de voorkant, een paar treden naar beneden en u bent bij het zwembadterras met een verwarmd zoutwater zwembad van 10,5x4m compleet met elektrische veiligheidsdek.

Er is een overdekt terras om te dineren en een klein stenen zwembadhuis met douche. Er zijn grasvelden met volgroeide bloeiende bomen en struiken rondom het huis en tevens een 4200m2 eikenbos. 8693m2 bij elkaar. Een landelijke plek en toch vlakbij Montaigu, Roquecor en Beauville met winkels, restaurants en markten. Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 235 000 €
Commissie te betalen de koper 6%