Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Ter renovatie, een aantrekkelijke stenen huis met grote schuur gelegen 4500 m2 grond

Ter renovatie, een aantrekkelijke stenen huis met grote schuur gelegen 4500 m2 grond, vlakbij populaire stad, Beauville, Lot en Garonne. Deze ruime, oude stenen boerderij biedt ongeveer 120 m2 woonruimte op de begane grond in redelijke staat, maar vraagt nieuwe elektriciteitsaanslui(ngen, nieuwe aanleg van water, afvoer enzovoorts.

De entreehal leidt naar de woonkamer met schouw en naar links de keuken, met eveneens een schouw. Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers en een grote badkamer met toilet. Er is een grote zolder, deels geschikt om te verbouwen voor 2 extra slaapkamers. Beneden bevinden zich 2 droge kelders die geschikt zouden zijn voor opslag, garage en werkplaats. De grote stenen schuur (ongeveer 280 m2) kan worden verbouwd tot een woonruimte, gite etc. wel is hiervoor een bouwvergunning nodig, of het zouden stallen, garage of werkplaats kunnen zijn.

De tuinen rondom het huis hebben volgroeide limoen- en kersenbomen, met een uitzicht op de heuveltop van de bas(destad Beauville. Ook is er een veld dat voor meerdere doelen geschikt is, tuinen, plaats voor een paard, groenten enz. De mooie stad Beauville is dichtbij met een winkel, bakker en een populair restaurant.

Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten afstand.

Prijs zonder commissie 160 000 €
Commissie te betalen de koper 6.3%