Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

In het hart van de populaire bastide stad Beauville, Lot et Garonne

In het hart van de populaire bastide stad Beauville, Lot et Garonne staat een groot en mooi 18de-19de eeuws stenen stadswoning nabij alle voorzieningen van het stadje.
Een heel aantrekkelijk centraal verwarmd huis, met 3-4 ruime slaapkamers in redelijke staat, echter vraagt een gedegen opknapbeurt. Er is geen tuin, echter het huis is dichtbij het stadspark en de landelijke omgeving.

Via de mooie voorkant binnenkomend in de lange hal(6.1x1.6) met een decoratieve betegelde vloer en een trap aan het einde met daaronder een toilet. Aan de rechterkant een lange keuken/eetkamer(7.2x3.3m) met een betegelde vloer, open haard met een koloniale houtkachel, een volledig ingerichte keuken. Aan de linkerkant van uit de hal, is de woonkamer met een laminaat vloer(5.2x3.0) ramen kijken uit op de voorkant. Kamer met de boiler en op olie gestookte centrale verwarmingsketel.

Trap op naar de 1ste verdieping met een tweepersoonsslaapkamer 1 (4.8x4.0) met een oude vurenhouten vloer, uitkijkend over de voorkant en een open haard. Tweepersoonsslaapkamer 2 (4.0x3.4). Eenpersoonsslaapkamer 3 (2.7x2.5) met een oude vurenhouten vloer. Roze badkamer om te vervangen. Trap naar op zolder slaapkamer 4 (6.7x2.3), dan blijft er nog (5.0x4.6) ruimte over om aan te passen. Het dak heeft renovatie nodig, de elektriciteit en afvoeren eveneens.

Een makkelijk te renoveren huis midden in het stadje Beauville met een bakker, supermarkt, café en restaurant, apotheek en een basisschool op loopafstand. Zeker een bezoek waard.

Prijs zonder commissie 70 000 €
Commissie te betalen de koper 5.7%