Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een zeldzame mogelijkheid om een karaktervolle “pied a terre”

Een zeldzame mogelijkheid om een karaktervolle “pied a terre” te verkrijgen in het hart van de populaire bastide stad Beauville, Lot et Garonne. Uitkijkend over het stadsplein met de eeuwenoudehuisjes en winkeltjes, dit is een compacte woning en ideaal als een vakantiehuis in een prachtige locatie.

Dit huisje is gerenoveerd en direct bewoonbaar, met een nieuw geïsoleerd dak en elektrische verwarming. Via de bogen binnenkomend in de hal met een terracotta betegelde vloer (eventueel geschikt voor een extra bed) en garderobe. Trap op naar de 1ste verdieping waar een ruime (30m2) keuken/woonkamer zich bevind met houten vloer. De keuken is van alle apparatuur voorzien en kijkt uit over het marktplein. Trap op naar de 2de verdieping met een ruime tweepersoonsslaapkamer (15m2)met een vurenhouten vloer, uitkijkend over het plein en een grote, betegelde badkamer met hoekbad en douche.

Een superklein huis midden in het stadje Beauville met een bakker, supermarkt, café en restaurant, apotheek en een basisschool op loopafstand. Zeker een bezoek waard.
De hoofdstad Agen ligt op 25 minuten, Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 80 000 €
Commissie te betalen de koper 6.3%