Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een zeer ruim landhuis gelegen in 6.600 m2 grond, in een rustige woonomgeving

Een zeer ruim landhuis gelegen in 6.600 m2 grond, in een rustige woonomgeving dicht bij de bergtop van de bastidestad Puymirol, Lot et Garonne.
Een oud stenen huis waar een uitbouw van steen in 2009 is aangebouwd wat het woongedeelte brengt op 157m2, met nieuw interieur en een efficiënt centraal verwarmingssysteem met airconditioning en er is dubbel glas. Binnenkomend in een ruime woon/eetkamer met een balken plafond, tegelvloer, een open haard en een glazen deur naar het zwembadterras. Garderobe. Supermoderne volledig uitgeruste keuken met terrasdeuren naar het zwembad en het terras om te dineren. Bijkeuken. Boven is de grote tweepersoonsslaapkamer 1 met tegelvloer, uitzicht op Puymirol, kleedkamer en moderne aangrenzende badkamer. Tweepersoonsslaapkamer 2 met een betegelde douche ernaast.

Kleine kinderkamer en een open studeerruimte. Op de begane grond is een 4de, kleine mogelijke slaapkamer met een aangrenzende douche. Wijnkelder. Naar de achterkant, 80m2 zonnige terrassen met een overdekte BBQ-plaats uitkijkend over het zwembad. Deze is 12x5m en omringd door natuurlijke tuinen. De grond om het huis is 6600m2 en biedt veel privacy. Aan de voorkant is een tuin(gras) met direct zicht op de indrukwekkende bastide van Puymirol, op maar 5 minuten afstand.

Dit ruime huis wordt aangeboden in prima conditie, om zo in te trekken, enerzijds het beste van het landleven en tevens op korte afstand van de stad, waar een zeer beroemd, restaurant TRAMA met Michelin ster zich bevindt. Agen op 10 minuten en Toulouse internationale luchthaven op 1 uur.

Prijs zonder commissie 315 000 €
Commissie te betalen de koper 7%