Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een wezenlijk groot stenen landhuis gelegen op 2.6 ha in een prachtig landschap

Een wezenlijk groot stenen landhuis gelegen op 2.6 ha in een prachtig landschap, met een overdekt zwembad en bijgebouwen vlakbij Castelsagrat, Tarn et Garonne.
Een absoluut idyllische omgeving voor dit ruime, centraal verwarmde (deels vloerverwarming) huis dat in een perfecte staat is, omringd door weidse uitzichten op het landschap, rust en stilte gegarandeerd.

Oprit naar de parkeerplaats. De entree via Franse openslaande deuren in de hal/ ontbijtkamer (5.3 m x4.3 m) met tegelvloer, houtkachel en Quercy stenen muren. Dan in de ruime woonkamer (10.2 m x 4.3 m) met een open ruimte naar boven, schouw met houtkachel, Franse ramen met uitzicht op de tuinen. Super keuken (6.0 x 4.0 m) volledig voorzien van apparaten, eiken deuren en een keukeneiland. Er is een grote eetkamer (7.0 x 4.7 m) met Franse deuren naar het balkon, kijkend over het terrein. Deze kamer zou ideaal gesproken een vierde slaapkamer kunnen worden met badkamer en balkon.

Op de begane grond zijn 2 tweepersoonsslaapkamers met een modern getegelde badkamer. Televisiekamer van ongeveer 30m2. Boven bevindt zich de huidige ouderslaapkamer (7.0 mx 5.9m)met balkenplafond, airconditioning en een prachtige ruime badkamer (5.8x4.1m) met een spa bad, douche en toilet. Onder het huis bevindt zich een bijkeuken/ werkruimte.

Het huis is omringd door 2.6 ha met een zwembad van 12 m x 6 m met een afneembare koepel op een zonnige, privé plaats. Veel weideland eromheen, een bron en een boomgaard. Grote open schuren voor tractor, hout enz. Castelsagrat op 5 minuten.Toulouse luchthaven op 60 minuten.

Prijs zonder commissie 341 000 €
Commissie te betalen de koper 7%