Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een wezenlijk groot stenen huis gelegen op 1.1 ha

Een wezenlijk groot stenen huis gelegen op 1.1 ha met volgroeide tuinen en garage, in een rustig woongebied en op maar 5 minuten afstand van Agen, Lot et Garonne.
Dit mooie huis is 30 jaar geleden gebouwd naar zeer hoge eisen van de huidige eigenaar. Het is in zeer goede
staat en heeft als voordeel dat het op korte afstand ligt van het centrum van Agen, Bon Encontre en Pont du Casse.

De poort leidt via een bochtige oprijlaan naar de dubbele garage. De tuinen rondom het huis bieden grasvelden, volgroeide bomen en bloeiende struiken. De entree is voorzien van een balkenplafond en leidt in de zeer ruime salon (24m2) met prachtig lichteiken parket, stenen schouw en 2 Franse ramen die uitzicht bieden op de tuinen. De 40 m2 woon/eetkamer heeft een tegelvloer, open haard, eikenbalken plafond en 2 Franse ramen op de zonnige tuin. Paar treden naar beneden is de volledig voorziene keuken (15m2) met langs de kant een lichte ontbijtkamer (24 m2) met openslaande deuren naar de tuin. Hierboven is een ongebruikte kamer via een trap te bereiken. Er zijn op de begane grond 2 ruime tweepersoonsslaapkamers, beide met inbouwkasten, kastanje houten vloeren en een gedeelde grote betegelde badkamer. Toilet. Mooie iepenhouten trap naar boven met twee persoonsslaapkamer 3.

Langs de kant van de dubbele garage is een uitbouw geschikt voor een tuinkamer of wasruimte. De tuinen zijn prachtig en goed onderhouden. Er is veel ruimte voor een zwembad.
Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 370 000 €
Commissie te betalen de koper 6.8%