Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een verrassend charmant 18de eeuws huis met zoning terras

Een verrassend charmant 18de eeuws huis met zoning terras en uitzichten in het hart van de populaire marktstad Montaigu de Quercy, Tarn en Garonne. Uitkijkend over de stad en het land erachter, dit karaktervolle huis biedt ruimte, centrale verwarming en dubbele beglazing en is klaar voor bewoning. 100m2 privé parkeerplaats met hek voor het huis. De ingang overziet het zonnige terras en de stadskern.

Een ruime en lichte open keuken/ woonkamer (4..4m x 9 m) met een prachtige stenen muur, balken plafond en uitzicht op het plein voor de Mairie, een volledig uitgeruste keuken met veel ruimte voor eettafel bij de houtkachel. Hal met garderobe, leidt naar een tweepersoonsslaapkamer (4.4 x 4.6 ) een lichte, zonnige kamermet een tegelvloer. Boven zijn 2 grote tweepersoonsslaapkamers met uitzichten en een prachtig, betegelde doucheruimte.

Vanuit de keuken is er een trap naar het zonnige terras waar de wijnranken over de pergola groeien, trap naar beneden naar de poort en het plein. Onder het huis is een kelder (36m2) met een mooie, oude stenen vloer en een garage geschikt voor een auto.
Als u wilt wonen in het hart van een Quercy stad en midden in het stadsleven wilt verkeren, dan is dit huis voor u.

Er zijn veel winkels, restaurants en wekelijks een markt op loopafstand. Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 188 500 €
Commissie te betalen de koper 5.8%