Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een uitzonderlijke mogelijkheid om een boerderij met bijgebouwen te verkrijgen, om te renoveren

Een uitzonderlijke mogelijkheid om een boerderij met bijgebouwen te verkrijgen, om te renoveren, in een rustige afgelegen plaats met bijna 1 ha land, vlakbij Bourg de Visa, Tarn et Garonne. Het eigendom is gelegen aan het einde van een lange landweg, geen buren en absolute rust en stilte. Het oude stenen huis heeft een nieuw dak en is in goede staat, heeft een olie gestookte centrale verwarming, echter het huis vraagt om modernisering.

Via de entree komt u in de keuken (4.5x4.0m) met een plafond met balken. De woonkamer heeft een houten vloer (4.7x4.5 m). De hal naar achteren komt uit op 2 ruime tweepersoonsslaapkamers en een doucheruimte. Er is een grote zolder, geschikt om 2 a 3 kamers van te maken. Wijn kelder. Aan de zijkant van het huis bevindt zich een grote (200m2) stenen schuur met een nieuw dak. Ideaal voor dieren, auto’s of om te verbouwen (een vergunning is nodig). Er is tevens een oud stenen huis om te verbouwen dat is nu gebruikt als schuur. Het heeft een goed dak en zou een 2 a 3 kamer cottage kunnen worden. Dan is er nog een aparte schuur voor houtopslag.

Rondom het huis en de schuren is ongeveer een ha land, voornamelijk grasland met eiken bos. Een prachtige locatie voor een renovatieproject. Zeker een visite waard.
Bourg de Visa is op 10 minuten met winkels en een restaurant. Toulouse luchthaven op 1 uur.

Prijs zonder commissie 200 000 €
Commissie te betalen de koper 7%