Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een typische boerderij uit Quercy stenen gebouwd, volledig gerenoveerd, gelegen in 5.4 ha land met bijgebouwen, vlakbij Beauville, Lot et Garonne.

Een typische boerderij uit Quercy stenen gebouwd, volledig gerenoveerd, gelegen in 5.4 ha land met bijgebouwen, vlakbij Beauville, Lot et Garonne.
Rustige gelegen aan het einde van een doodlopende weg in een gehuchtje, dit aantrekkelijke familiehuis is klaar om in te trekken. Ruime parkeergelegenheid voor of in de nieuw gebouwde houten schuur van 100 m2. De entree naar een volledig omheinde tuin die het huis omgeeft. Een ruime woonkamer (27m2) met tegelvloer, ingebouwde houtkachel, oude stenen gootsteen en plafond voorzien van balken. Daarna een volledig passende keuken (20m2) met stenen betegelde aanrechtbladen en ontbijtkamer. Aangrenzend aan de keuken is een 31m2 lichte eetkamer met 2 openslaande deuren naar de tuin. Bijkeuken. Op de begane grond is een tweepersoonsslaapkamer (11m2) met houten grenen vloer en een aangrenzende douche en toilet.

Boven bevinden zich nog 2 tweepersoonsslaapkamers met plafonds met balken, een zeer moderne badkamer en in het midden een grote (34m2) speelkamer of zo nodig slaapkamer.
Het huis is omringd door de tuinen en een veld voor paarden van 8.400 m2 met schuurtje. Naar de zijkant van het terrein over de weg is een schuur die is ingevallen en een broodoven tevens land erom heen en het zou geschikt kunnen zijn om te renoveren. Verder staat daar de al eerder genoemde houten schuur van 100m2. Ergens anders zijn er nog 4ha eikenbos.

Een aantrekkelijk eigendom in een rustige landelijke omgeving, toch dichtbij diverse stadjes met winkels waaronder ook Beauville.
Toulouse luchthaven en Bergerac op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 225 000 €
Commissie te betalen de koper 6.2%