Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een ruim en charmant stenen landhuis op 3678 m2 tuin met zwembad en beek, in een historisch stadje vlakbij Beauville, Lot en Garonne

Een ruim en charmant stenen landhuis op 3678 m2 tuin met zwembad en beek, in een historisch stadje vlakbij Beauville, Lot en Garonne. Er zijn 4 tweepersoonsslaapkamers, centrale verwarming, nieuw zwembad en een garage, een ideaal huis voor permanente of vakantie bewoning in een prachtig gedeelte van het stadje. Vanaf de poort naar de ruime parkeerplaats en door de voortuin naar de entree via Franse deuren naar de goed uitgeruste keuken, met tegelvloer en Quercy-stenen wand. Naar links is de gezellige woonkamer met schouw en balken plafond. In de serre is de eetkamer, licht en het hele jaar door te gebruiken. In het centrum van het huis is de oude molenruimte met molenstenen (hier was vroeger de molen en bakkerij) een doucheruimte/toilet. Naar rechts een ruime lichte (40m2) woon/eetkamer met tegelvloer en balkenplafond en een oude broodoven die vroeger het dorp van brood voorzag. Achter in het huis is de bijkeuken en provisiekast. Er is een dubbele garage (50m2) met elektrische deur.

Boven bevinden zich 4 zeer ruime tweepersoonsslaapkamers en een familiebadkamer. Uitzicht op de voor en zij tuinen. Op zolder is een bureau of tv kamer. De tuinen zijn 3678 m2 en omringen het huis. Grasvelden, bloemenbedjes, bomen, en het zwembad van 7mx4m is gelegen in het midden van de achtertuin op een zonnige plek. Terras om te dineren. Hangaar om spullen op te slaan en een kijkje op de stroom die vroeger de molen bediende, hoort bij het huis. Een prachtig en ruim huis op een ideale locatie.

De luchthaven Toulouse en Bergerac beiden op 75 min afstand.

Prijs zonder commissie 250 000 €
Commissie te betalen de koper 6%