Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een prachtig uitziend stenen huis gelegen in 5000m2 zonnige tuinen met een zwembad

Een prachtig uitziend stenen huis gelegen in 5000m2 zonnige tuinen met een zwembad, vlakbij Montaigu de Quercy, Tarn en Garonne. Dit ruime stenen huis is gebouwd voor de huidige eigenaren 80 jaar geleden, prachtig landelijk gelegen met uitzichten over een mooie vallei, en dichtbij stadjes met winkels.

Er is een centrale verwarming op olie en is binnen geheel opnieuw geverfd. Binnenkomend via de poort op de binnenplaats en de trap op naar de voordeur. Een lange hal (8.6m x 2.0 m) leidt naar de lichte woon/eetkamer (8.0 x 4.0 ), een bureau en een basis keuken, die enige renovatie kan gebruiken. Boven zijn 4 tweepersoonsslaapkamers en een betegelde badkamer. Een van de slaapkamers en de hal hebben een balkon die uitzicht biedt op de landerijen. Er is een grote geïsoleerde zolder. Onder het huis is een wijnkelder. Het huis is volledig omheind en omringd door grasvelden van 5000m2 met bomen en een zwembad van 10 x 5 m met zonnige terrassen eromheen. Aan de zijkant van de tuinen is een erg grote garage/schuur.

Een prachtige rustige locatie aan een doodlopende weg, waar 2 andere woningen aan liggen, binnen een paar minuten staat u in Montaigu de Quercy, Roquecor en Beauville voor winkels en restaurants. Montaigu de Quercy op 5 minuten. Toulouse en Bergerac luchthaven op 75 min.

Prijs zonder commissie 260 000 €
Commissie te betalen de koper 6.9%