Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een prachtig landhuis gelegen in 1.15 ha met zwembad en stenen schuur, op een kalme en landelijke plek vlakbij Bourg de Visa, Tarn en Garonne.

Een prachtig landhuis gelegen in 1.15 ha met zwembad en stenen schuur,  op een kalme en landelijke plek vlakbij Bourg de Visa, Tarn en Garonne.  Rustig gelegen zonder naaste buren, met verrijkende uitzichten over het land, toch maar 5 minuten naar winkels en restaurant. Entree via de poort met een lange oprit met bomen langs de weg naar een ruime parkeerplaats aan de achterkant van het huis. 

De entree in de hal aan de voorzijde is aan de zuidkant met een terracotta vloer. Rechtdoor is de zeer ruime (13.5 mx 5.0 m) woon/eetkamer met tegelvloer, eiken balkenplafond, open haard en grote Franse deuren naar de tuinen. De keuken (5 mx 5m) is volledig voorzien en groot genoeg voor een informeel etentje.  Er is een knus kantoor op dit niveau met terracotta tegelvloer. De trap naar de 1ste verdieping met ruime tweepersoonsslaapkamer 1 (4.0 mx4.8 m) met balken plafond, aangrenzende badkamer. Verder zijn er 3 tweepersoonsslaapkamers op dit niveau en een familie badkamer. Verder naar boven is een enorm  grote loft slaapkamer ideaal voor meerdere kinderen, en een aangrenzende douche.  Tweede kantoor met balkenplafond. Een voorraadkamer kan makkelijk een 6de slaapkamer worden. Het zwembad van 11 meter is omringd door betegelde zonnige terrassen bevindt zicht aan de voorkant van het huis, eveneens omgeven door tuinen met een prachtige overdekt terras en zomerkeuken. De grote stenen schuur heeft zijn eigen entree en kan worden verbouwd. 1.15 ha volgroeide tuinen met een boomgaard. Dorp met winkels en restaurant op 5 minuten. Toulouse luchthaven op 1 uur en Bergerac luchthaven op 75 minuten. 


Prijs zonder commissie 360 000 €
Commissie te betalen de koper 5.8%