Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een prachtig landelijk gelegen geheel van stenen landhuis, grote gite om te verhuren, zwembad en garages op ruim 1 ha grond

Een prachtig landelijk gelegen geheel van stenen landhuis, grote  gite om te verhuren, zwembad en garages  op  ruim 1 ha grond, een rustige locatie vlakbij Bourg de Visa, Tarn en Garonne. Het huis en de gite bieden ongeveer 230 m2 en zijn mooi gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen, en in een onberispelijke staat.  

Entree van het huis leidt in de open keuken/eetkamer (50 m2) met tegelvloer, balkenplafond, een volledig uitgeruste keuken en een grote open haard. Een supermooie woon/eetkamer (50 m2) met tegelvloer, balken plafond, een Quercy-stenen muur, open haard. Deur naar een enorm grote serre (60 m2) uitzicht over de tuinen en het zwembad. Grote tweepersoonsslaapkamer (30m2) met kleedkamer, en bad/douche op begane grond. Boven zijn 5 tweepersoonsslaapkamers en een moderne douche. Onder het huis is een betegelde werkplaats en garage voor 6 auto’s, wijnkelder, was keuken.  De gite is een zeer grote verbouwde schuur (zit vast aan de schuur van de buren, maar er is geen overlast) biedt 230 m2 volledig gerenoveerd en zelfvoorzienende 3 slaapkameraccommodatie met centrale verwarming. Ziet u voor zich 45 m2 salon met travertin tegelvloer en open haard. Ideaal als gastenverblijf maar kan tevens goed worden verhuurd. De terrassen hebben zicht op de grasvelden en het zwembad van 13 mx 5 m met eveneens zonnige terrassen. Nog 2 garages en een zwembadhuis. Overkapping voor een camping car. De volgroeide tuinen van ruim 1 ha met een vijver en plaats voor een paar paarden. 

De stad is op 5 minuten afstand. Toulouse luchthaven minder dan een uur.

Prijs zonder commissie 470 000 €
Commissie te betalen de koper 6.2%