Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een prachtig landelijk geheel van stenen landhuis, gite, schuren en zwembad, op ruim 4,5 ha land, vlakbij Bourg de Visa, Tarn en Garonne.

Een prachtig landelijk geheel van stenen landhuis, gite, schuren en zwembad, op ruim 4,5 ha land, vlakbij Bourg de Visa, Tarn en Garonne.
Dit eigendom is gelegen in een gehucht van 4 huizen, een rustige plek. Het stenen landhuis is erg ruim (238m2) en volledig en smaakvol gerenoveerd, met een efficiënte centrale verwarmingssysteem. Ingang in de 45 m2 keuken/woonkamer met mooie eikenvloer, landelijke keuken met een prachtige Godin gasfornuis, houtkachel en eethoek. Bijkeuken. Naar achteren een zonnige eetkamer met glazen pui, openslaande deuren naar het terras en de tuin. Tweepersoonsslaapkamer 1 met een aangrenzende badkamer op de begane grond. Er is een grote kamer die nu wordt gebruikt als bakkerij. Bureau met stenen muren.

Boven zijn 2 ruime tweepersoonsslaapkamers, elk met een aangrenzende badkamer. Er is een studioruimte, (geschikt als slaapkamer). Aan de zijkant van het huis is een oude schuur, waarin een 2 slaapkamer gite is voor verhuur en inkomen. Het huis en de gebouwen zijn omringd door ongeveer 1,5 ha tuinen, groentetuin en boomgaard. Zoutwaterzwembad 11x5 m is verwarmd en omringd door grasveld. Er is een oud stenen huis om te renoveren (als grote gite). Grote stenen schuur, open schuur, grote glazen kas. Achter de tuin is een veld van ruim 3 ha ideaal om paarden of andere dieren te houden. Een prachtig geheel met veel mogelijkheden voor extra woningen om inkomen te creëren.

Prijs zonder commissie 420 000 €
Commissie te betalen de koper 6%