Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een prachtig landelijk geheel van een stenen landhuis, 2 gites om te verhuren, 2 schuren en een zwembad gelegen op 7,5 ha

Een prachtig landelijk geheel van een stenen landhuis, 2 gites om te verhuren, 2 schuren en een zwembad gelegen op 7,6 ha land met verrijkende uitzichten, vlakbij Beauville, Lot en Garonne. Dit smaakvol verbouwde eigendom wordt gepresenteerd in een buitengewoon goede staat en bevat een woonhuis met 2 gites om te verhuren als inkomen.

Het landhuis ligt op het zuiden, is volledig gerenoveerd en biedt een volledig uitgeruste keuken met houtkachel in de open haard, een eetkamer met balkenplafond, openslaande deuren naar het zonnige terras om te dineren. De woonkamer heeft een balkenplafond met prachtige eiken vloer, moderne houtkachel en uitzichten. Boven zijn 2 zeer ruime tweepersoonslaapkamers en een moderne betegelde grote douche. Naar buiten toe is het zonnige terras, dat uitzicht heeft op het zwembad, de tuinen en op het landgoed eromheen. Een groot stenen gebouw biedt 2 op zichzelf staande gites. Gite 1 is zeer ruim met een open keuken, woon- en eetkamer met een monumentale open haard, tweepersoonsslaapkamer en een moderne douche. Eigen terras. Gite 2 biedt een sfeervolle ruimte van woon/slaapkamer, keuken en moderne douche. . Het vrij gevormde zwembad ligt op een zonnige plek, omringd door terrassen en de mooi aangelegde tuinen. Aan de andere kant van de tuinen is een grote stenen schuur met een goed dak, geschikt voor meerdere doelen, evenals verbouwing, waarvoor een vergunning nodig is. Een kleinere stenen schuur dient als werkplaats. Het landgoed ligt op enkele minuten afstand van stadjes met winkels.

Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 599 000 €
Commissie te betalen de koper 6%