Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een prachtig en erg ruim modern huis gelegen in 1969 m2 tuinen, met verwarmd zwembad, vlakbij Tournon d’Agenais, Lot en Garonne.

Een prachtig en erg ruim modern huis gelegen in 1969 m2 tuinen, met verwarmd zwembad, vlakbij Tournon d’Agenais, Lot en Garonne.
Rustig gelegen in een klein gehucht, dit aantrekkelijk huis was gebouwd in 2005 en biedt ongeveer 160 m2 aan zonnige woonruimte. Oprit naar de parkeerplaats en carport. Ingang via de hal met toilet leidt naar een open keuken/ eetkamer (35m2) met eiken vloer, 2 Franse deuren naar de tuin en een Godin houtkachel. Ruime en geheel ingerichte keuken (22m2) met teakhouten aanrechtblad en een kookeiland, eveneens een wasruimte. Studeerkamer met eiken vloer en Franse deur naar het overdekte terras, dat uitkijkt over de tuin.

Tweepersoons slaapkamer 1 (11m2) met een aangrenzende douche, ingebouwde kasten en uitzicht over de tuinen. 2 andere tweepersoonsslaapkamers delen een familie badkamer. Er is een 4de gastenslaapkamer (18m2) met aangrenzende douche.
Het huis is omgeven door 1969 m2 volgroeide tuinen met bomen, groentetuin, en grasvelden. Er is een 8m x 4m verwarmd zwembad met een houten dek erom heen.

Een erg leuk huis waar u zo in kunt trekken in een prachtige landelijke omgeving.
Stadjes zoals Monatigue de Quercy en Tournon d’ Agenais met winkels en restaurants op 5 minuten. Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 250 000 €
Commissie te betalen de koper 6%