Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een prach)g Quercy stenen landhuis mooi gelegen met verrijkende uitzichten, en 8400 m2 tuinen

Een prach)g Quercy stenen landhuis mooi gelegen met verrijkende uitzichten, en 8400 m2 tuinen, vlakbij Castelsagrat, Tarn en Garonne. Volledig gerenoveerde woning van ongeveer 200 m2, 4 slaapkamers, centrale verwarming, dubbel glas, dit huis heeF veel voordelen.
Binnenkomend vanaf een rus)ge landweg naar de parkeerplaats of naar de garage onder het huis.

Entree via een overdekt terras/ poort naar de hal, leidt dit in de ruime (40m2) keuken/woonkamer, met tegelvloer en 3 hoekige balken. Een mooie lichte kamer. Over de lengte is een compacte en volledig voorziene moderne keuken met eiken kasten. Bijkeuken. Er is een ruime tweepersoonsslaapkamer op dit niveau, met uitzichten over het land. Aan de achterkant van het huis bevinden zich kamers, die een onaOankelijke appartement of gastenverblijf kunnen worden, zelfs met eigen ingang. Grote woonkamer (35m2) met spectaculaire uitzichten, studeerkamer en opslagruimte. Indien er een douche en hoekkeuken zouden worden geïnstalleerd, kan dit makkelijk een onaOankelijk gastenverblijf worden. Boven zijn 3 ruime tweepersoonsslaapkamers, elk met airco en een familiebadkamer. Onder het huis is de garage, werkplaats en wijnkelder.

Het huis is omgeven door 7987 m2 tuinen, met groentetuin en fruitbomen, langzaam aflopend en met panoramische uitzichten. Een rus)ge landelijke loca)e op maar 3 minuten afstand van het dorp met winkels en restaurant.
Toulouse luchthaven op 1 uur en Bergerac luchthaven op 90 minuten.

Prijs zonder commissie 330 000 €
Commissie te betalen de koper 5.9%