Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een mooie boerderij uit Quercy stenen gebouwd op een prachtige idyllische plaats, omgeven door 10 ha land

Een mooie boerderij uit Quercy stenen gebouwd op een prachtige idyllische plaats, omgeven door 10 ha land, vlakbij Beauville, Lot et Garonne. Deze boerderij ligt aan het einde van een lange doodlopende weg in absolute rust en stilte, een geweldige locatie.
Het huis is bewoonbaar, vraagt echter wel om modernisering. Er is een grote stenen schuur, die gebruikt kan worden om paarden te stallen of om te bouwen tot gite (bouwvergunning nodig). Een leuke duiventil en een tweede schuur die volledige renovatie vraagt.

Een trap op naar de veranda en dan komt u in de entree met een houten vloer en plafond met balken. Toilet. Dan naar de woonkamer met houten vloer, open haard en uitzichten over het land. Op dit niveau zijn 4 ruime tweepersoonsslaapkamers. Een van deze kamers was voorheen de keuken en zou dit weer kunnen worden. Op de verdieping naar beneden is een grote (35m2) keuken/eetkamer met Franse ramen uitkijkend op een zonnig terras. Een betegelde badkamer met bad en douche. Grote wijnkelder. Grote zolder met veel mogelijkheden. Deze boerderij kan met een paar aanpassingen een ruime 3 kamer woning worden. Voor de boerderij is een grote stenen schuur in goede staat voor verschillende doeleinden geschikt. Aan de zijkant staat een oude schuur waarvan het dak is ingestort, dit zou een zwembad kunnen worden of als het dak hersteld wordt kunnen er meerdere gites in gebouwd worden. De mooie duiventil heeft een goed dak. 5 ha aflopend grasland( ideaal voor paarden) en 5 ha bosland met eiken.

Bovenal, dit eigendom ligt in een zeer rustige omgeving, waar veel mensen naar zoeken. Beaville op 8 minuten afstand, Toulouse luchthaven op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 280 000 €
Commissie te betalen de koper 5%