Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een mooi gerenoveerde, afgelegen stenen landhuis

Een mooi gerenoveerde, afgelegen stenen landhuis op een heuveltop met spectaculaire uitzichten, gelegen op ong. 1.6 ha land met een zoutwater zwembad, vlakbij Montaigu de Quercy, Tarn en Garonne. Het huis biedt 2 slaapkamers en in de gite eveneens 2 slaapkamers, centrale verwarming, een bron, een oude broodoven en een hangar. De oprit gaat de heuvel op en komt uit op een parkeerplaats. Entree via de zonnige terrassen in de serre, een grote ruimte (4.6x3.6 m) met ramen uitkijkend over de vallei.

Een kleine opstap naar de geheel uitgeruste keuken (4.8x3.0 m), met een tegelvloer, balkenplafond en een frans raam met zicht over het land. In de hal is een deur naar de tweepersoonsslaapkamer (2.7x2.8m). De ruime woon/eetkamer (8.2x4.9 m) heeft een houtkachel, tegelvloer en balkenplafond, 2 Franse ramen. Naar links is een badkamer, een douche en een kamer met een kastenwand, dan de ouderslaapkamer. Aan het einde van de woonkamer is een hal en aan de overkant is de gite. 2 deuren leiden de gite binnen, 1 in de slaapkamer/speelkamer, de andere in de woonkamer. Naar boven is een ruime slaapkamer, balkenplafond. De gite is voorzien van tegelvloeren, een douche en een bijkeuken/waskeuken.

Het zoutwaterzwembad is in de tuin gelegen, omgeven door eikenbomen en veel mooie uitzichten. De hangar is naast het huis en is semi open, geschikt om auto’s te parkeren.
Montaigu de Quercy op 5 minutes. Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 375 000 €
Commissie te betalen de koper 6.4%