Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een mooi en zeer ruim 19de -eeuws huis, Maison de Maître, gelegen in 4300 m2

Een mooi en zeer ruim 19de -eeuws huis, Maison de Maître, gelegen in 4300 m2 volgroeide tuinen, met uitzichten, vlakbij Bourg de Visa, Tarn en Garonne.

Dit stijlvolle huis biedt ongeveer 220 m2 gerenoveerde, deels met dubbel beglazing en centrale verwarming een woning die goed verzorgd is door de eigenaar. Gelegen in een klein dorp op een landelijke locatie, met stadjes met winkels op een paar minuten afstand. Aan de achterkant een parkeerplaats en een aangebouwde enkele garage. Trap up naar de hoofdingang in de lange (8.9 m) hal met tegelvloer. Naar links een erg ruime en lichte salon/ eetkamer (8.8mx4.7m) met tegelvloer, open haard, balkenplafond, met uitzicht op de voortuin. De compacte en goed voorziene keuken is aan de zijkant (4.2 mx 1.9 m). Er is een grote bijkeuken en toegang tot de garage aan de achterkant. Er is tevens een garderobe en douche.

Prachtige oude iepen trap naar de lichte hal met een prachtige Frans raam met uitzicht over het land. Tweepersoonsslaapkamer 1 (4.8mx 4.3m) met tapijt, twee ramen met uitzicht en zonsopkomst. Tweepersoonsslaapkamer 2 (4.8 mx 4.3m) met tapijt en een ingebouwde kast en twee ramen met uitzicht. Aan het eind, tweepersoonsslaapkamer 3 (4.9mx 4.2 m) met een aangrenzende douche. Er is een betegelde familie badkamer en toilet.

Een super woning op 1 uur van Toulouse luchthaven.

Prijs zonder commissie 280 000 €
Commissie te betalen de koper 6.8%