Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een mooi en ruim stenen landhuis gelegen in 5100m2 aangelegde tuinen met een duiventil

Een mooi en ruim stenen landhuis gelegen in 5100m2 aangelegde tuinen met een duiventil, vlakbij de op de heuveltop gelegen bastide stad Beauville, Lot en Garonne. Landelijk gelegen en toch dichtbij dorpjes en stadjes met winkels en restaurants, dit prachtige huis is gerenoveerd naar een hoge standaard met dubbel glas, centrale verwarming en een afvoersysteem dat aan de eisen voldoet!

Ingang via een gezellig overdekt terras met uitzicht over de tuinen, naar een zeer ruime eetkamer (30m2) met balkenplafond, tegelvloer en een schouw met inbouwkachel. Via de gebogen deuropening naar de woonkamer (27m2) met balkenplafond en ramen. Hal naar de achterkant met douche. De keuken is volledig voorzien en komt uit op een mooi terras om te dineren met uitzicht over de tuin. Iepenhouten trap op naar de 1ste etage met 2 erg ruime tweepersoonsslaapkamers (30m2 en 18m2) met kastanje houten vloeren en uitzicht over de tuinen. Betegelde badkamer en apart toilet. Grote zolder met de mogelijkheid om te verbouwen. De tuinen van 5100m2 rondom het huis zijn grasvelden met veel bomen en ook palmbomen. Er is een BBC terras binnen de oude stenen muren. De leuke duiventil ligt aan het eind van de tuin en is handig om tuingereedschap in op te bergen.

Een rustige plek voor dit prachtige huis aan een doodlopende landweg. Een huis om zo in te trekken en op een paar minuten van pittoreske stadjes, winkels en markten Tolouse en Bergerac luchthavens op 75m

Prijs zonder commissie 280 000 €
Commissie te betalen de koper 6.8%