Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een moderen 3 kamer woning met een grote stenen schuur en 2330 m2 tuinen, in een landelijke locatie vlakbij Beauville, Lot en Garonne.

Een moderen 3 kamer woning met een grote stenen schuur en 2330 m2 tuinen, in een landelijke locatie vlakbij Beauville, Lot en Garonne. Een rustige plek voor dit compacte eigendom, met zonnige binnenplaats en veel parkeerruimte. Het huis is gebouwd in 1987 en heeft elektrische verwarming en is comfortabel.

Entree via een overdekt terras in de hal. Naar links is een L-vormige woon/eetkamer (6.0 mx 3.5 m x5.0 m) met patio deuren naar het overdekte terras en uitzicht op de binnenplaats en tuin. Naar rechts is een L-vormige keuken met tegelvloer en een Franse deur naar het terras. Er zijn 3 kleine tweepersoonsslaapkamers met grote kasten en houten vloeren, een toilet en een badkamer. De grote stenen schuur (200 m2) is aan de zijkant van het huis en biedt veel mogelijkheden, eveneens een verbouwing waar een vergunning voor nodig is. Er is een garage aan de schuur gebouwd. Een diepe put geeft water voor de tuin. Grasvelden en fruitbomen zijn rondom het huis. Een boven de grond zwembad staat op de binnenplaats. Het eigendom is op een landelijke plek, toch maar op 10 minuten afstand van de stadjes Laroque Timbaut en Beauville, met winkels en supermarkt en restaurants. Toulouse en Bergerac luchthavens zijn op 80 minuten.

Prijs zonder commissie 150 000 €
Commissie te betalen de koper 6.7%