Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een leuk tijdloos huis gelegen in 2006m2 tuin met rondom beplanting, aan de rand van de populaire stadje Beauville,

Een leuk tijdloos huis gelegen in 2006m2 tuin met rondom beplanting, aan de rand van de populaire stadje Beauville, Lot et Garonne. Grondig gerenoveerd in de afgelopen jaren, biedt dit ruime huis (156m2) dat een centrale verwarming op olie heeft, gedeeltelijke airco en deels dubbele beglazing en een attractieve, mooi beplante tuin. Dit alles op loopafstand van winkels en een restaurant en café. Door de poort komt u op de parkeerplaats, en er is een carport aan de achterkant. De trap op naar de eerste verdieping en het grootste woongedeelte. Een zonnig balkon aan de voorkant. De hal met tegelvloer leidt naar de woonkamer (25m2) met eveneens een tegelvloer, deuren naar de patio (met elektrische rolluiken) alwaar een zonnig balkon is, een houtkachel die ingebouwd is. Doorgang naar de eetkamer met uitzicht over de tuin en de recent verbouwde moderne keuken, waar eveneens het uitzicht naar de tuin is te bewonderen.

Tweepersoons slaapkamer 1 is ruim en heeft een kleedkamer. Tweepersoons slaapkamer 2 heeft uitzicht op de achtertuin. Grote douche met toilet. Beneden op het niveau van de tuin bevindt zich tweepersoons slaapkamer 3met een aangrenzende badkamer, en tweepersoons slaapkamer 4 (die wordt momenteel als muziekkamer gebruikt).

Wasmachine ruimte. Inpandige garage met een zomerkeuken aan het einde. Aan de zijkant van het huis is een overdekt terras met BBQ ideaal voor de zomer. Het huis heeft een tuin [2006 m2}met fruitbomen, grasvelden en is voorzien van een aantrekkelijke visvijver.
Hiermee geniet u van het leven op het land, en op loopafstand van winkels en bakkerij.

Bergerac luchthaven 75 minuten, Toulouse luchthaven is op 60 minuten afstand.

Prijs zonder commissie 159 000 €
Commissie te betalen de koper 6.3%