Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een karaktervol stenen huis met zwembad gelegen in meer dan 2.2 ha grond,

Een karaktervol stenen huis met zwembad gelegen in meer dan 2.2 ha grond, vlakbij populaire stadjes met markten, zoals Rocquecor en Montaigu de Quercy, Tarn en Garonne. Gelegen op een rusBge landelijke locaBe, maar niet geïsoleerd, dit leuke huis is geheel en smaakvol gerenoveerd, biedt een comfortabele 3 slaapkamer woning met dubbele beglazing en centrale hete luchtverwarming, zeer efficiënt en een zwembad. Aan het einde van een landweg, parkeerplaats op het veld of onder de 2 auto/carport. Wandelend langs het 8 m bij 4 m zwembad met zonnig terras met tegels aan de voorzijde. Er is een hal met 2 tweepersoonsslaapkamers met tegelvloeren en een gedeelde moderne betegelde badkamer. De ruime (30m2) betegelde woonkamer heeQ een hoog, balken plafond en een eetkamer op een paar treden hoger gelegen. De landelijke keuken heeQ een kookeiland en Franse deuren naar een lang, op het zuiden gericht overdekt terras om te dineren. De ouderslaapkamer is zeer ruim en heeQ eveneens Franse deuren naar het terras. Moderne douche aan de zijkant.

Het huis is omgeven door 2.2 ha grond, met aan de voorkant aflopende bosrand en aan de achterzijde een afgesloten veld voor paarden, eveneens een schuilplaats van water voorzien.
Een ideaal huis voor permanente bewoning of als vakanBehuis in een goede condiBe en maar een paar minuten rit naar Rocquecor of Montaigu de Quercy met winkels. Restaurants en markten.

Toulouse luchthaven op 1 uur afstand.

Prijs zonder commissie 280 000 €
Commissie te betalen de koper 6.8%