Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een karaktervol en geïsoleerd gelegen stenen landhuis gelegen in 5 ha

Een karaktervol en geïsoleerd gelegen stenen landhuis gelegen in 5 ha, aan het einde van een lange landweg in de buurt van Laroque Timbaut, Lot et Garonne.
Een interessant middeleeuws gebouw, met details zoals stenen raamkozijnen, schietgaten in de muur en het biedt een verrassende ruime en rustieke woning met centrale verwarming. De ingang is middels een gewelfde entree binnenkomend in een ruime landkeuken met balken plafond (6.8x5.8 m) en terracotta vloertegels, monumentale schouw met houtkachel. De trap op naar slaapkamer 1 (4.0x5.8m) met houten vloer en schuin plafond, prachtige uitzichten over het landschap. Trap op naar 2 kleine slaapkamers van 3x3 m en 3.3x2.5m eveneens met uitzichten. Beneden de woonkamer is een oude wijnkelder. Er is een van hout gebouwde aanbouw aan de zijkant van het huis waar een moderne badkamer is en een grote studiokamer (8.9x5.2m). Deze kamer heeft diverse Franse ramen is licht en kan zeker omgebouwd worden tot een grote slaapkamer, wat ontbreekt in het huis.

De aangrenzende stenen schuur (70m2) is gedeeltelijk verbouwd en zou gemakkelijk tot een onafhankelijk gastenverblijf kunnen worden gemaakt. (vergunning noodzakelijk). Het huis heeft uitzicht op een ha grasland dat leidt tot een beboste helling en is verder omgeven door 4 ha overwegend eikenbos.
Een prachtige en rustige plek.

Beauville met bakker, supermarkt, café en populair restaurant zijn op 10 minuten. Toulouse luchthaven op 70 uur en Bergerac op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 220 000 €
Commissie te betalen de koper 6.8%