Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een interessante stenen landhuis gelegen in 1.74 ha, met zwembad

Een interessante stenen landhuis gelegen in 1.74 ha, met zwembad, in de buurt van Laroque Timbaut, Lot et Garonne. Een landelijke omgeving waar dit ruime en centraal verwarmde huis (warmte pomp) met dubbel glas zich bevindt, tevens op 5 minuten afstand van 2 dorpjes met winkels, scholen en restaurants. Via elektrische poort komt u op de parkeerplaats. Er is een overdekt terras over de lengte van de voorkant van het huis. Via de entree komt u in een ruime en lichte woonkamer (30m2) met plafond voorzien van balken, houtkachel in de openhaard, stenen wastafel en toegang tot de op het zuiden gerichte serre (35m2) met airconditioning en openslaande deuren naar de tuinen en het zwembad. Keuken vraagt om aanpassing waarbij een kamer ernaast gebruikt kan worden om de keuken te vergroten. Bijkeuken en hal achterin. Daar zijn 2 tweepersoonsslaapkamers op de begane grond, een ervan heeft een aangrenzende douche en er is een aparte doucheruimte. Boven is slaapkamer 3 met een aangrenzende douche en een zeer grote tweepersoonsslaapkamer 4 met uitzicht over de tuin. Het huis is goed geïsoleerd en heeft een efficiënte verwarming via lucht/waterverwarmingspomp en de houtkachel. Aangrenzende garage. De woonruimte is 180 m2, waarvan verwarmd 134 m2.

Het huis heeft 1.74 ha grond met een fruitboomgaard en een aantal truffeleiken(die echt produceren). Genoeg plaats om een aantal paarden te herbergen. Het zwembad 8x4 meter is gelegen op een zonnige naar het zuiden gerichte locatie.
Een gezellig stadje Laroque Timbaut met bakker, supermarkt, café en populair restaurant zijn op 5 minuten. Toulouse luchthaven op 1 uur en Bergerac op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 235 000 €
Commissie te betalen de koper 6.4%