Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een interessante mogelijkheid om een mooie uit Quercy stenen

Een interessante mogelijkheid om een mooie uit Quercy stenen gebouwde boerderij met een zoutwaterzwembad en schuur op 2000 m2 grond te verkrijgen, gelegen in de buurt van Montaigu de Quercy, Tarn et Garonne. Gelegen in een klein landelijk plaatsje met verrijkende op het zuiden gerichte uitzichten. Deze boerderij heeft een nieuw dak en sommige van de ramen en luiken zijn vernieuwd. Het is bewoonbaar, echter vraagt een volledige renovatie om aan de basiseisen te voldoen.

Trap op in de hal en in de ruime keuken/eetkamer (30m2)met een houten vloer, plafond met balken en een open haard (schouw). Mooie uitzichten. De woonkamer (25m2) heeft eveneens een plafond met balken en een houten vloer en een houtkachel. Er zijn 3 tweepersoonsslaapkamers en een douche met toilet. Onder het huis zijn 2 grote wijnkelders en een garage. Deze kunnen omgebouwd worden tot woonruimte indien nodig.

Er zijn tuinen met privacy met gras en hagen, een zoutwater zwembad (10x5 m) met een zonnig terras en een bijbehorend huisje met douche en omkleedruimte.
Ten zuiden van dit eigendom is een grote schuur ter renovatie, echter hiervoor dient een vergunning aangevraagd te worden. Dit huis is tevens beschikbaar met een totaal gerenoveerd huis en zwembad en uitzichten voor een toegevoegde prijs van 375 000 
.

Op 10 minuten van Montaigu de Quercy met markten, winkels en restaurants. Luchthavens Toulouse en Bergerac op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 195 000 €
Commissie te betalen de koper 7.2%