Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een grote stenen boerderij om te renoveren gelegen op 8.400 m2

Een grote stenen boerderij om te renoveren gelegen op 8.400 m2 met daarbij een stenen ruïne, een waterput en mooie uitzichten, dichtbij Laroque Timbaut, Lot et Garonne.
Het huis heeft 5 slaapkamers en is bewoonbaar, echter momenteel erg rommelig. Na een goede voorjaarsschoonmaak, een verfbeurt, nieuwe badkamers, keuken en afvoersysteem, krijgt u veel huis voor een redelijke prijs.

Een privé oprit naar de parkeerplaats voor het huis. De entree leidt naar de keuken, met een tegelvloer en balkenplafond, de eetkamer ligt op de tussenverdieping (mezzanine) en kijkt uit op de ruime woonkamer, waar een houtkachel staat en mooie stenen muren, en de deur naar de tuin. Achterin bevindt zich een grote studiekamer. OP de begane grond zijn 2 grote tweepersoonsslaapkamers met uitzichten en een betegelde douche.Boven zijn nog 3 tweepersoonsslaapkamers en douche. Onder het huis is een grote wijnkelder tegen de rotsen aan.

Rond het huis zijn 8.400 m2 tuin met een waterput en diverse abrikozenbomen. In een hoek staan de overblijfselen van een kleine schuur en duiventil.
Met enige investering in tijd en geld, kunt u dit tot een heel mooi landhuis maken. Laroque Timbaut met winkels, supermarkt en restaurants is op 5 minuten. Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 180 000 €
Commissie te betalen de koper 6.7%