Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een grote modern huis gelegen in meer dan een ha land in de omgeving van Beauville,

Een grote modern huis gelegen in meer dan een ha land in de omgeving van Beauville, Lot et Garonne. Het huis is gebouwd in 1974 en biedt ruimte aan 5 slaapkamers op 2 verdiepingen, omgeven door een ha tuinen met grasland en diverse bomen. De oprit naar de parkeerplaats en garage onder het huis. De hal leidt naar een enorm ruime woon/eetkamer (45m2) met een terracotta tegelvloer, 2 Franse ramen uitkijkend op een zonnig balkon en veranda. In de hoek een schouw. Bijkeuken. Volledige keuken met apparaten (14m2) kan een vernieuwing gebruiken, leidt naar een zonnige veranda (22m2) met een BBQ plaats.

Tweepersoonsslaapkamer 1 heeft Franse deuren naar het zonnige balkon met zicht op de tuin . Kleine slaapkamer 2 heeft ook toegang tot het balkon. Tweepersoonsslaapkamer 3 is met parketvloer en inbouwkasten. Moderne douche. De trap naar de benedenetage die verbouwd is tot 2 ruime tweepersoonsslaapkamers en een douche. De bijkeuken zou verbouwd kunnen worden tot een keuken/woonkamer, waardoor deze etage op zichzelf komt te staan. Er is ook een inbouwgarage met elektrische deuren.

De tuinen van 1.3 ha zijn aangelegd, met een groentetuin, vele soorten bomen: walnoot, kastanje, ceders en een fruitboomgaard. Veel plaats voor paarden en andere dieren.

Beauville is op loopafstand met winkels en een restaurant. Toulouse en Bergerac luchthaven op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 250 000 €
Commissie te betalen de koper 6.8%