Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een geweldig, volledig gerenoveerde stenen cottage in het hart van de mooie bastide stad,

Een geweldig, volledig gerenoveerde stenen cottage in het hart van de mooie bastide stad, in de buurt van Bourg de Visa.
Smaakvol verbouwd huis en direct bewoonbaar, met een terras en tuin met prachtige landelijke uitzichten, hier vindt u een ideaal vakantie huis of zelfs voor permanente bewoning geschikt voor een stel en vrienden. Dit huis biedt u 98m2 woongenot, verwarmd door elektrische radiatoren.

Lichte woonkamer (22m2) voorzien van een balken plafond, grenen vloer en schouw met elektrische kachel en vandaar naar de volledig uitgeruste keuken (15m2) met tegelvloer en een wand met kasten. De eetkamer (15m2)heeft een tegelvloer en over de gehele breedte een glazen pui met openslaande deuren waardoor u op het achterterras komt met uitzichten over de tuin en het landschap.

Op de 1ste verdieping is een mooie en lichte tweepersoonsslaapkamer (22m2) met een balkenplafond en vloerbedekking. Moderne badkamer ernaast. Op de zolder een grote tweepersoonsslaapkamer, een kleine slaapkamer voor een persoon en een toilet. Het huis biedt ruimte voor een familie .
Aan de achterkant van het huis is een kleine terrastuin, met toegang tot een pad naar beneden dat rond de stad leidt. U kunt tevens zo de landerijen in wandelen.

Een restaurant in het stadje en tevens andere steden met winkels en restaurants op 5 minuten afstand. Moissac, een marktstad is op 25 minuten en Toulouse luchthaven op 1 uur.
Een prachtig huis voor een redelijke, stevige prijs.

Prijs zonder commissie 140 000 €
Commissie te betalen de koper 6.4%