Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een erg mooie oude boerderij(18de eeuws) uit stenen opgetrokken en op het zuiden

Een erg mooie oude boerderij(18de eeuws) uit stenen opgetrokken en op het zuiden gericht met wijdse uitzichten, met bijgebouwen op ruim 7 ha grond vlakbij de bastidestad Puymirol, Lot et Garonne. Binnenkomend van af een rustige landweggetje en doorlopende uitzichten over het eigen land, dit ruime oude huis wacht op renovatie.
Het gebouw is in redelijk goede staat, vraagt echter een volledige modernisering van de elektriciteit, verwarmingssysteem, badkamer, afvoersysteem en inrichting. Het is al een licht en ruim huis, de aangebouwde wijnkelder zou kunnen worden gebruikt om een extra 55 m2 woonkamer met uitzichten te creëren.

Een paar treden op naar een zonnig terras aan de voorkant van het huis en dan de hal in. Aan de rechterkant bevindt zich de keuken (5.3x4.3m) met een tegelvloer, open haard en zicht over het land. Aan de linkerkant de eetkamer of woonkamer (5.3x5.3m)met een tegelvloer en ramen met uitzicht. In de hal is een douche en toilet. Boven zijn 4 grote, lichte kamers geschikt om 3 slaapkamers van te maken en een nieuwe badkamer. De aangebouwde wijnruimte aan de westkant kan een prachtige huiskamer worden.

Dan is er buiten een enorme stenen schuur (260m2) onder een goed dak, mogelijkheden om te bouwen, hiervoor is een vergunning noodzakelijk. Aan de achterkant van het huis bevinden zich meerdere gebouwen, ideaal om gastenverblijven te creëren. Er is ook een broodovenhuisje. Het grootste gedeelte van het land is een veld aflopend aan de voorkant, geschikt als grasland voor paarden. De uitzichten zijn spectaculair. Het eigendom is rustig gelegen aan het einde van een landweggetje, niet helemaal geïsoleerd aangezien er enkele buren zijn. Winkels en restaurants zijn er in Puymirol. Toulouse vliegveld op 70 minuten.

Prijs zonder commissie 200 000 €
Commissie te betalen de koper 7%