Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een erg charmante boerderij uit Quercy stenen gebouwd op 4300 m2 grond

Een erg charmante boerderij uit Quercy stenen gebouwd op 4300 m2 grond met prachtige uitzichten, vlakbij Castelsagrat, Tarn et Garonne. Mooie stenen muren, plafonds met balken, tegelvloeren en uitzicht op een glooiende vallei, en dichtbij stadjes met winkels en restaurants.
Binnenkomend in een ruime woonkamer (36m2) met een balkenplafond en Quercy stenen muren, houtkachel en uitzicht op de landerijen. Keuken/eetkamer (22m2) met tegelvloer, balkenplafond, volledig voorziene keuken en een glasdeur naar het zonnige op het zuiden gerichte terras om te dineren. Boven zijn 3 ruime tweepersoonsslaapkamers, alle op het zuiden gerichte ramen, vurenhouten vloeren, ingebouwde kasten. Twee slaapkamers delen een badkamer en de ouderslaapkamer heeft een aangrenzende douche.

Het huis is gelegen op 4300 m2 en heeft privacy, tevens is het niet geheel afgelegen. Er is een super 75m2 betegeld terras aan de zijkant van het huis met een overdekt gedeelte waar gedineerd kan worden als het te heetwordt. De tuin is volgroeid met een verhoogd deel waar een bovengronds zwembad staat met prachtige uitzichten.

Bij aankomst aan de zijkant van het huis is een parkeerplaats en een aangebouwde dubbele garage. Het huis is in goede staat en ideaal voor vakanties of permanente bewoning. Je krijgt waar voor je geld.
Castelsagrat met bakker, winkel en restaurant op 5 minuten. Toulouse luchthaven op 1 uur en Bergerac op 80 minuten.

Prijs zonder commissie 210 000 €
Commissie te betalen de koper 7.1%