Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een charmant, leuk verbouwde boerderij uit Quercy stenen

Een charmant, leuk verbouwde boerderij uit Quercy stenen gebouwd in ongeveer 1 ha grasvelden met een 10x5 zoutwaterzwembad, gelegen in de mooie landerijen nabij Beauville, Lot et Garonne. Dit aantrekkelijke huis is gelegen aan het einde van een lange landweg op een rustige plek, tegelijkertijd minder dan 10 minuten van diverse stadjes met winkels en restaurants.

Binnenkomend in de woon/eetkamer van 40 m2 een plafond met balken, een oude stenen gootsteen en schouw met houtkachel. De hoekkeuken is op maat gemaakt. Er is een moderne, betegelde doucheruimte met toilet op de begane vloer. Een serre van 30m2 om te dineren met toegang tot het zonnige terras met BBQ en uitzichten over de tuinen en het land. Bij de BBQ is een zomerkeuken geïnstalleerd, ideaal voor die lange zomerse dagen.Op de 1ste verdieping zijn 3 tweepersoonsslaapkamers voorzien van balkenplafonds, een moderne badkamer met toilet.

Dit huis is klaar om te wonen, vol van karakter en tevens nieuwe en moderne voorzieningen zoals een omwisselbare airco/verwarmingsunit. Grote wijnkelder, overdekte plek voor de auto en garage evenals een oude broodoven. Het huis biedt 123m2 woonruimte.
De tuinen van ongeveer een ha zijn begroeid met diverse bomen, fruitbomen, bloeiende struiken en groentetuin. Op een lichte verhoogde tuin ligt het zoutwater zwembad, omgeven door zonnige terrassen die privacy bieden.

De markt stad Agen ligt op minder dan 20 minuten.
De luchthavens Toulouse en Bergerac zijn op 70 minuten afstand.

Prijs zonder commissie 280 000 €
Commissie te betalen de koper 6.8%