Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een buitengewoon landelijk geheel van gites en stenen hoofdwoning, 6 slaapkamer gite in de schuur, 4 slaapkamer cottage gite, verwarmd zwembad

Een buitengewoon landelijk geheel van gites en stenen hoofdwoning, 6 slaapkamer gite in de schuur, 4 slaapkamer cottage gite, verwarmd zwembad en bijgebouwen op  een glorieuze plaats met 2,5 ha grond en bosland, vlakbij Montaigue de Quercy, Tarn en Garonne. Waarschijnlijk de meest  succesvolle gites in de omgeving, een inkomen genererend van 35-40 000 € per jaar en met regelmaat terugkerende bezoekers. 

Het hoofdhuis (161m2) is zeer mooi gerenoveerd, met stenen vloeren, vloerverwarming, centrale verwarming en verder biedt het een super woonkamer (46m2) met open haard en houtkachel, een mezzanine, prachtige landelijke vergezichten. Een compleet uitgeruste keuken  (17 m2) met eiland en granieten keukenbladen. 3 tweepersoonsslaapkamers, 1 douche en-suite en een aparte douche. Grote gite in de verbouwde schuur (308m2, bedden 10-22) met zeer ruime zitkamers, grote keuken, 3 terrassen en een balkon, 6 tweepersoonsslaapkamers. Uitzichten over het 12m verwarmde zoutwaterzwembad met zonnige terrassen eromheen. 

De Cottage gite (108m2 bedden 8) is onlangs gerenoveerd  en biedt 4 tweepersoonsslaapkamers, een ruime en lichte keuken/woonkamer, een eigen terrastuin. Grote bijgebouwen met overdekt terras om te dineren, bureau, wasmachineruimte voor de gites. Het geheel is omringd door 2,5 ha terrein, met grasvelden, velden, groentetuin, bosland en kippenren. Aan het eind is een erg handige grote werkplaats voor tractoren, machines. Dit eigendom is gelegen op een rustige plaats en maar 10 minuten van Lauzerte en Montaigue de Quercy. 

Toulouse/Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 745 000 €
Commissie te betalen de koper 7.1%