Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een bijzonder charmant stenen landhuis met verwarmd zwembad en gelegen in 5030 m2 volgroeide tuinen

Een bijzonder charmant stenen landhuis met verwarmd zwembad en gelegen in 5030 m2 volgroeide tuinen, idyllische landelijke locatie vlakbij Montaigu de Quercy, Tarn en Garonne. Een groot familiehuis op een prachtige plek met centrale verwarming, en 5 slaapkamers is ideaal voor een familievakantie of permanente bewoning. Gelegen aan het eind van  een landweg en met geweldige uitzichten over het land. Trap op naar het zonnige terras en entree. Aan de linkerkant bevindt zicht de landelijke keuken, goed voor zien (15m2) met balkenplafond en mooie uitzichten. 

Aan de rechterkant is de eetkamer (20 m2) met hetzelfde uitzicht. Door naar de lange en ruime woonkamer (38 m2) met tegelvloer en houtkachel, Franse deuren naar het terras. Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers en een familie badkamer op de begane grond. Boven zijn nog 3 grote tweepersoonsslaapkamers, een hobbyruimte, linnenkast en douche. Onder het huis zijn 2 wijnkelders en een wasruimte. Aangrenzend naar de zijkant van het huis is een enkele garage en een werkplaats/opbergruimte. Het huis is omgeven door 5030 m2 volgroeide tuinen met grasvelden en fruitbomen, en uitzichten op de heuvels. 

Verwarmd zwembad 10m x 5m in een door wal omgeven groot zonnig terras, met een elektrische veiligheidscover. Kleine schuur met  4 opbergruimtes. 

Een prachtig huis op een supermooie plek. Stadjes met winkels en restaurants op 10 minuten.  Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten. 

Prijs zonder commissie 270 000 €
Commissie te betalen de koper 6.7%