Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een bijzonder attractief en zeer mooi gelegen landhuis uit Quercy stenen

Een bijzonder attractief en zeer mooi gelegen landhuis uit Quercy stenen gebouwd met een cottage voor gasten of om als gite te verhuren. Zwembad en bijbehorend huisje en het geheel gelegen in bijna een hectare tuin met PRACHTIGE UITZICHTEN, rustig gelegen in de omgeving van Beauville, Lot et Garonne.
Een zeer smaakvol gerenoveerd landhuis dat veel leefruimte biedt, centraal verwarmd is met een woonoppervlakte van 275 m2 met veel karaktervolle details. De stenen trap op naar de eerste verdieping binnenkomend in 70m2 woonkamer annex eetkamer met een hoog plafond met balken, stenen schouw en een houten panelen wand, tegelvloer bij de eetkamer. De landelijke keuken is volledig voorzien en is ruim wat de mogelijkheid biedt tot ontbijten. Een plafond voorzien van balken, een houtkachel, deur naar het balkon voor een hapje en een drankje. Op deze etage is tevens een goed uitgeruste doucheruimte. Boven is een enorme grote ruimte van 90m2, wat mogelijkheden biedt voor gasten als slaapkamer en als leefruimte, tevens een aangrenzende badkamer. Op de begane grond zijn 3 prachtige tweepersoonsslaapkamers, een bureau en een grote badkamer. Het geheel is mooi gedecoreerd en voorzien van dubbel glas en recent een nieuw dak.

Een stenen huisje bij het zwembad. Het zwembad heeft zonnige terrassen. De tuinen zijn 7455m2 met grasvelden, boomgaard en naar beneden een eikenbos met een bron.
Er is een onafhankelijke omgebouwde stenen schuur, dat 100m2 woonruimte biedt voor gasten met een grote open keuken/woonruimte, overdekt terras, 2 tweepersoonsslaapkamers en 2 badkamers. Dit kan worden verhuurd om als inkomen te dienen.

De luchthavens Toulouse en Bergerac zijn op 1 uur afstand.

Prijs zonder commissie 450 000 €
Commissie te betalen de koper 6%