Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een authentiek landelijk geheel van een Quercy stenen landhuis, kleine cottage en prachtige grote

Een authentiek landelijk geheel van een Quercy stenen landhuis, kleine cottage en prachtige grote oude schuur gelegen in 6913 m2 grond in een klein gehucht vlakbij Lauzerte, Tarn en Garonne.
Hoog gelegen met verrijkende uitzichten, deze woning ligt op een rustige locatie en biedt een basis om te verblijven, centrale verwarming op gas. Er moet gezegd worden dat het huis en de cottage een goede renovatie nodig hebben om aan de huidige eisen te voldoen. Inrit naar een grote parkeerplaats. De trap op naar de voordeur die leidt naar de woonkamer (25m2) met houten vloer, stenen muren in het zicht en open haard. Landelijke keuken/ eetkamer (30m2) met balkenplafond, stenen muren, basis keuken en verrijkende uitzichten. Er is nog een woonkamer (20m2) met stenen vloer, die bijvoorbeeld de ouder slaapkamer kan worden.

Twee kleine slaapkamers met uitzichten op dit niveau en een badkamer en toilet. Boven is de zolder, het is mogelijk om hier nog 2 slaapkamers te creëren. Op het lager gelegen niveau is een aparte 3de slaapkamer met douche. Twee kelderruimtes. Het huis is omgeven door grasvelden met bomen, 6913 m2. Kleine stenen cottage met woonkamer, 2 kleine slaapkamers en een douche. De oude stenen schuur van ongeveer 100 m2 heeft een aantrekkelijke bogen ingang en binnen is er een solide vloer en elektriciteit. Dit zou een renovatie project kunnen zijn, waar toestemming voor nodig is. (gasten verblijf of verhuur gite).

Een interessant renovatie project in een charmante omgeving. Lauzerte ligt op 10 minuten en Toulouse luchthaven op 1 uur.

Prijs zonder commissie 220 000 €
Commissie te betalen de koper 5.9%