Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een aanzienlijk groot eigendom op meer dan een hectare met bijgebouwen en mogelijkheden voor een B&B/Gite, vlakbij Beauville, Lot en Garonne.

Een aanzienlijk groot eigendom op meer dan een hectare met bijgebouwen en mogelijkheden voor een B&B/Gite, vlakbij Beauville, Lot en Garonne. Dit grote 19de eeuws familiehuis aan de rechterkant is onlangs uitgebreid met de aangebouwde schuur en duivenCl, om 360 m2 woning met 6 slaapkamers te creëren. Ingang in de moderne verbouwde schuur naar de ruime (67 m2)en lichte keuken/eetkamer met stenen tegelvloer, prachCge moderne volledig voorziene keuken, met 2 Godin kooktoestellen en paCo deuren die toegang bieden tot een terras om te dineren met uitzicht over het land. Op dit niveau een moderne tweepersoonsslaapkamer 1 (26m2) met moderne aangrenzende douche, een bijkeuken en toilet. Er is een ruime mezzanine/ TV kamer (32m2) die uitzicht biedt op de keuken/eetkamer. In het oude gedeelte van het huis is een gezellige salon, tweede woonkamer en de oude eetkamer met mooie openhaard. Op de twee etages bevinden zich 4 tweepersoonsslaapkamers en 2 douches. Op het niveau van de tuin is een mogelijke gite of gastenverblijf: woonkamer, keuken/eetkamer en tweepersoonsslaapkamer met aangrenzende douche. Er is een aparte ingang en kan goed worden verhuurd.

Het geheel is omgeven door volgroeide tuinen en een producCeve groentetuin, fruitbomen, dat wordt doorkruist door een stroompje. Er zijn eveneens 2 grote omheinde velden aan de voorkant, ideaal voor paarden of andere dieren. Een grote dubbele garage aan de achterkant van het huis en een bron die water biedt aan de tuinen. Beauville en Laroque Timbaut met winkels en restaurants op enkele minuten afstand. Toulouse luchthaven op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 400 000 €
Commissie te betalen de koper 7%