Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een aantrekkelijk uit Quercy stenen gebouwde boerderij met zwembad en schuur in een idyllische landelijke omgeving op ruim 1,6 ha

Een aantrekkelijk uit Quercy stenen gebouwde boerderij met zwembad en schuur in een idyllische landelijke omgeving op ruim 1,6 ha grond met uitzichten, gelegen in de buurt van Beauville, Lot et Garonne.
Dit typische Quercy eigendom kijkt neer op een vallei dicht bij Beauville, ligt in een rustige omgeving, in de buurt van winkels en restaurants. De oprit omhoog naar de parkeerplaats aan de voorkant van de schuur (mogelijke garage). Trap op naar het overdekte terras aan de voorkant en de ingang naar een ruime keuken/eetkamer met een hoog plafond met balken, tegelvloer en houten keuken. Veel ruimte om in de keuken of de eetkamer te dineren. Naar buiten komt u op een overdekt terras, ook geschikt om buiten te eten en op het zwembad uit te kijken. Naar links vanuit de eetkamer komt u in de woonkamer met een houtkachel in de open haard, plafond met balken en een deur naar de serre. Prachtige uitzichten over de vallei. Een gang leidt naar 2 grote tweepersoonsslaapkamers, beiden met uitzichten en een betegelde badkamer (die roze is en vernieuwd zou kunnen worden). De 3de slaapkamer is een grote vide (mezzanine) die op de eetkamer uitkijkt. Indien nodig zou dit dicht gemaakt kunnen worden.

Wijnkelder onder het huis. Het zwembad is 10x6 meter en heeft zonnige terrassen en heeft privacy (zwembad liner moet ervangen). Er is een stenen schuur aan de voorkant van het huis met een waterput. Dit zou een extra woonruimte kunnen worden indien gewenst. Er zijn tuinen rondom het huis en het grootste gedeelte van het land ligt op de helling naar boven, met weideland, eikenbomen en een productieve fruitboomgaard.

Op 10 minuten van Beauville. Luchthavens Toulouse en Bergerac op 70 minuten.

Prijs zonder commissie 199 000 €
Commissie te betalen de koper 7%