Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een aantrekkelijk stenen boerderij gelegen in 1560 m2 grond en een grote stenen schuur

Een aantrekkelijk stenen boerderij gelegen in 1560 m2 grond en een grote stenen schuur, in de buurt van Beauville, Lot et Garonne. Zeer goede prijs voor dit gerenoveerde boerderijhuis met tuin en schuur, dicht bij leuke stadjes zoals Beauville.
Parkeerplaats is voor de schuur. Poort naar de tuinen en de trap naar de voordeur. Het huis is gerenoveerd, dubbel glas en een gecombineerde airco/centrale verwarming. Een open keuken/eetkamer met een hoek keuken en ingebouwde houtkachel. Een lichte kamer met tweeledig doel. Aparte woonkamer met een tegelvloer en 2 deuren naar de patio al waar zonnige terrassen zijn. Verder is de serre aan de achterkant met uitzicht over het landschap. Een handige ruimte voor zomer en winter. Op de eerste etage zijn 2 tweepersoonsslaapkamers en een douche. Beneden is een kelder en 2 kleine slaapkamers.

De tuin rond het huis van ongeveer 1260 m2 heeft grasvelden, walnootbomen, abrikoosbomen en bloeiende limoenbomen. De stenen schuur aan de voorkant van het huis is in goede staat en geeft ongeveer 130m2 aan vloeroppervlakte. Mogelijkheden voor opslag, werkplaats.... Het is mogelijk om de schuur om te bouwen tot woongelegenheid, hier is een bouwvergunning voor nodig.

Een aantrekkelijk geheel voor een redelijke prijs. Beauville, Laroque Timbaut op enkele minuten afstand per auto.
Bergerac luchthaven 75 minuten, Toulouse luchthaven is op 75 minuten afstand.

Prijs zonder commissie 152 000 €
Commissie te betalen de koper 6.6%