Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een aantrekkelijk 18de eeuwse watermolen met een gastencottage, schuur, molenstroom en verwarmd zwembad in ruim 1 hectare,

Een aantrekkelijk 18de eeuwse watermolen met een gastencottage, schuur, molenstroom en verwarmd zwembad in ruim 1 hectare, vlakbij Montaigue de Quercy, Tarn en Garonne.
Geheel gerenoveerd en met centrale verwarming (op olie en hout), dubbel glas, dit is een comfortabel huis, dat van binnen een nieuwe look zou kunnen gebruiken. Aan het einde van een rustig weggetje met grote tuinen erom heen en veel parkeerplaatsen binnen en buiten het huis. Binnenkomend via de keuken met balkenplafond en tegelvloer en passende keuken, bijkeuken, dan door naar de 38m2 eetkamer met open haard en balkenplafond, naar de woonkamer eveneens met balkenplafond(20m2). Trap op naar een lichte ruime zomer woonkamer met toegang tot het zwembadterras. Boven zijn 3 tweepersoonsslaapkamers en een betegelde badkamer. Mogelijkheid voor een 4
de tweepersoonsslaapkamer. Aan de zijkant van het huis is de molenstroom, en een 8m x 4m verwarmd zwembad met grote zonneterrassen en een veiligheidsdek. Aan de achterkant is de oude molen zelf met 3 verdiepingen, oude machines en ook een elektriciteit generator is aanwezig. Er is een kleine stenen cottage (links van het huis) wat plaats biedt aan 2 slaapkamers, keuken/woonkamer met houtkachel en badkamer. Achter is de grote stenen schuur.

Een karaktervol huis voor iemand die zin heeft in het opknappen van het interieur en mogelijke renovatie van de molen en cottage zodat er bijvoorbeeld 2 gites voor de verhuur zouden zijn.
Stadjes met winkels en restaurants op 5 minuten. Toulouse en Bergerac luchthavens op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 350 000 €
Commissie te betalen de koper 7.1%