Alle huizen

Groot assortiment aan huizen, in het zuidwesten van Frankrijk, van landhuisje tot kasteel. All prices.

Terugkeer

Een praktisch hedendaags huis gelegen in een grote tuin van 3200m2,Lot et Garonne

Een praktisch hedendaags huis gelegen in een grote tuin van 3200m2, met garage, op loopafstand van de populaire stad in de Lot en Garonne.
Toegang vanuit een rustige landweg, via een afgesloten ingang naar een ruime parkeerplaats en naar de aangebouwde garage. Overdekt terras biedt ingang naar de open keuken/woonkamer (50m2) met tegelvloer, houtkachel, volledig ingerichte keuken en Franse deuren naar het overdekte terras. Aan het einde 2 tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kasten en een betegelde badkamer en douche. Het huis is verwarmd door de houtkachel en elektrische radiatoren. Er is een tweede, overdekt terras aan de zijkant van het huis.

Het huis is omgeven door 3200m2 volgroeide tuinen wat ongebruikelijk is voor een huis in de stad. Er zijn grote grasvelden, bomen, fruitbomen en een grote groentetuin. Een prachtige tuin. Je kunt zo het stadje inlopen, naar het restaurant, café, winkeltje, bakker en apotheek. Er is een goede basisschool in de stad. In de zomer zijn er groentemarkten en avondmarkten.

Toulouse luchthaven op 1 uur, Bergerac op 75 minuten.

Prijs zonder commissie 165 000 €
Commissie te betalen de koper 6.1%